Schuur

Op zoek naar een mooie schuur voor in jouw tuin? Bij YURRT helpen we je graag! Neem een kijkje naar ons assortiment op onze website of neem contact op met een van onze specialisten. YURRT brengt de vrijheid naar jouw tuin!

block background
YURRT Ontwikkelservice

Van inspiratie en advies, tot montagetips en -service. YURRT haalt de vrijheid naar jouw tuin!

Lees meer
kapschuur-1
Bekijk alle Westwood Schuren

Het assortiment van Westwood is er eentje waarop wij volledig kunnen vertrouwen. Bekijk hier de verschillende modellen schuren en ervaar de eindeloze mogelijkheden die dit bedrijf te bieden heeft!

 

Westwood Doe-Het-Zelf

Bekijk meer >

Westwood Comfort

Bekijk meer >

Bekijk alle Westwood Schuren
Productfoto Buitenverblijf Zadeldak XL 9260x4400x3750mm
Bekijk alle Trendhout Schuren

Veel buitenverblijven van Trendhout worden gefabriceerd uit de houtsoort Douglas, een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa. De combinatie van unieke designs en hout van hoge kwaliteit zorgt voor veel plezier bij zowel onszelf als onze klanten.

Trendhout Betula

Bekijk meer >

Trendhout Zadeldakschuur XL

Bekijk meer >

Trendhout Zadeldakschuur XXL

Bekijk meer >

Bekijk alle Trendhout Schuren
Sfeer-Hillhout-Zadeldak-Modulair-Excellent-High tea
Bekijk alle Hillhout Schuren

Met Hillhout geniet je het hele jaar door. Daar heb je niet per se een tuin van enorme afmeting voor nodig. Doordat Hillhout buitenverblijven aanbiedt die toegankelijk, eenvoudig en stijlvol zijn, kun jij je tuin elk seizoen weer optimaal benutten.

Hillhout Premium

Bekijk meer >

Hillhout Excellent

Bekijk meer >

Hillhout Prestige

Bekijk meer >

Bekijk alle Hillhout Schuren
block background
Vanaf
€3990,-
Trendhout | Zadeldakschuur XL
Ontdek hier ›

Kom je er niet uit?

Neem contact op met onze specialisten!

085 064 5927

Montagetips en -service

Aangezien de opbouw van een schuur vakwerk is bieden wij in onze offertes altijd een montage-optie. Wilt u gebruik maken van ons ervaren opbouwteam? Geef dit dan aan bij uw aanvraag. U profiteert dan van een nauwkeurige montage en uiteraard bezorgen we het materiaal graag bij u thuis!

Lees meer

Maatwerk

Een op maat gemaakte schuur, helemaal naar uw wens. Kom langs in onze showroom of neem telefonisch contact op voor een adviesgesprek met onze specialisten! 

Quote van YURRT

Bij YURRT bieden we u een ruim aanbod aan kwaliteits buitenverblijven, o.a. kapschuren, zadeldakschuren, overkappingen, paardenstallen en ook hooibergen. Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn we uitstekend in staat om uw buitenverblijf naar volle tevredenheid te realiseren! Zoals u mag verwachten hebben we op ons showterrein een aantal buitenverblijven opgebouwd om u een juiste impressie te kunnen geven van uw toekomstige aanwinst. U bent dan ook van harte welkom om sfeer te komen proeven in Hardinxveld-Giessendam. U kunt op uw gemak de buitenverblijven bezichtigen en advies inwinnen bij onze specialisten. Wij nemen graag de tijd voor u Misschien wordt u wel net zo enthousiast over onze schuren als wij..!

Meer over ons

De Meest Verkochte Schuren

Favoriet bij YURRT. Favoriet bij iedereen.