Kapschuur

Bij YURRT vind je de mooiste kapschuren voor in jouw tuin! Geselecteerd op kwaliteit, uitstraling en design. Kom je er niet uit of heb je advies nodig? Neem contact op met één van onze specialisten en realiseer jouw droomoverkapping!

block background
Inspiratie nodig?

Bekijk onze productvideo's op YouTube, volg ons op Instagram en Pinterest of kom langs in onze Showroom!

Het assortiment van Westwood is er eentje waarop wij volledig kunnen vertrouwen. Bekijk hier de verschillende modellen kapschuren en ervaar de eindeloze mogelijkheden die dit bedrijf te bieden heeft!

 

Westwood Doe-Het-Zelf

Bekijk meer >

Westwood DeLuxe

Bekijk meer >

Veel kapschuren van Trendhout worden gefabriceerd uit de houtsoort Douglas, een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa. Dit hout is gecertificeerd door het Forest Stewardschip Council en heeft dus het FSC® certificaat. De combinatie van unieke designs en hout van hoge kwaliteit zorgt voor veel plezier bij zowel onszelf als onze klanten.

Trendhout De Deel

Bekijk meer >

Trendhout De Heerd

Bekijk meer >

Trendhout De Hoeve

Bekijk meer >

Trendhout Hofstee

Bekijk meer >

Trendhout De Stee

Bekijk meer >

Met Hillhout geniet je het hele jaar door. Daar heb je niet per se een tuin van enorme afmeting voor nodig. Doordat Hillhout kapschuren aanbiedt die toegankelijk, eenvoudig en stijlvol zijn, kun jij je tuin elk seizoen weer optimaal benutten.

Hillhout Premium

Bekijk meer >

Hillhout Prestige

Bekijk meer >

Hillhout Excellent

Bekijk meer >

Montagetips en -service

Aangezien de opbouw van een schuur vakwerk is bieden wij in onze offertes altijd een montage-optie. Wilt u gebruik maken van ons ervaren opbouwteam? Geef dit dan aan bij uw aanvraag. U profiteert dan van een nauwkeurige montage en uiteraard bezorgen we het materiaal graag bij u thuis!

Maatwerk

Een op maat gemaakte schuur, helemaal naar uw wens. Kom langs in onze showroom of neem telefonisch contact op voor een adviesgesprek met onze specialisten! 

block background
Vanaf
€3600,-
Westwood | Kapschuur DeLuxe
Ontdek hier ›

Kom je er niet uit?

Neem contact op met onze specialisten!

085 064 5927

info@yurrt.nl

Quote van YURRT

Bij YURRT bieden we u een ruim aanbod aan kwaliteits buitenverblijven, o.a. kapschuren, zadeldakschuren, overkappingen, paardenstallen en ook hooibergen. Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn we uitstekend in staat om uw buitenverblijf naar volle tevredenheid te realiseren! Zoals u mag verwachten hebben we op ons showterrein een aantal buitenverblijven opgebouwd om u een juiste impressie te kunnen geven van uw toekomstige aanwinst. U bent dan ook van harte welkom om sfeer te komen proeven in Hardinxveld-Giessendam. U kunt op uw gemak de buitenverblijven bezichtigen en advies inwinnen bij onze specialisten. Wij nemen graag de tijd voor u Misschien wordt u wel net zo enthousiast over onze schuren als wij..!

Bestsellers

Favoriet bij YURRT. Favoriet bij iedereen.