block background
Bekijk ze hier
block background
Aluxe compleet maatwerk

Aluxe het merk voor op maat gemaakte glazen schuifwanden; Een prachtige strakke uitstraling met goed lichtinval. Ook biedt Aluxe een functionele oplossing die ervoor zorgt dat u in een sfeervolle omgeving ongestoord kunt genieten van uw welverdiende rust. 

Aluxe maatwerk
block background
Bekijk onze projecten

We plaatsen al vele jaren met plezier onze blokhutten en buitenverblijven. Wilt u zelf een project laten plaatsten of een kijkje nemen bij een van onze projecten? Neem dan contact op met één van onze verkoopspecialisten voor een vrijblijvende afspraak of offerte. We horen graag van u!

Onze projecten

Glazen schuifwanden

Met glazen schuifwanden maakt u in een handomdraai een tuinkamer van uw terrasoverkapping, beschut en warm. Zo kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin en terras. De glaswanden zijn geschikt voor vele verschillende soorten terrasoverkappingen en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De glazen panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, hoogtes en breedtes. De glazen panelen kunnen van diverse sporen of railbanen worden voorzien afhankelijk van de hoeveelheid en ruimte die u nodig heeft. De glasschuifwanden kunnen optioneel worden voorzien van handgrepen, meenemers, rails zodat alle panelen automatisch meeschuiven bij het openen of sluiten van de glasschuifwand. Deze accessoires dient u vaak los bij te bestellen.

De schuifwanden bieden een prachtig uitzicht naar uw tuin. Lekker beschut geniet u zo het hele jaar door van het ultieme buitengevoel, ook in weer en wind.

Maatwerk glaswanden bestellen?

Yurrt helpt u graag met het samenstellen van uw ideale glazen schuifwand. Omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn qua afmetingen/kleuren/opties kunnen wij geen standaard product aanbieden. Daarom stellen wij graag, samen met u, een offerte op, welke daarna gelijk naar u toe wordt gestuurd. Zo kunt u direct zien wat de kosten van de glazen schuifwanden zijn en krijgt u een overzichtstekening met de precieze maten. Het enige wat u van te voren dient te weten is de hoogte en de breedte van uw gewenste glazen schuifwand. De levertijd voor maatwerk glaswand(en) is circa (indicatief) 4 weken.

U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 085 064 5927 of een mail met uw wensen sturen naar info@yurrt.nl. Wij helpen u graag!

Service

Maatwerk
Maatwerk
Een op maat gemaakte glazen schuifwand
Klustips
Klustips
De beste tips voor jouw klus vind je bij de Klus Tips van Yurrt
Yurrt Partners
Yurrt Partners
Onze speciaal geselecteerde partners staan voor je klaar