thumb_up
Topkwaliteit
Wij staan voor onze producten
local_shipping
Snelle levering
Laat uw producten eenvoudig thuisbezorgen
credit_card
Betalen zoals u wilt
Vooraf, bij levering of achteraf
local_offer
Scherpste prijzen
Met de Gardia Laagste Prijs Garantie

Westwood douglas zadeldakschuur vrijbuiter, 400 x 400 cm, combinatie 4

Configureer product Configureer product
thumb_up
Topkwaliteit
Wij staan voor onze producten
local_shipping
Snelle levering
Laat uw producten eenvoudig thuisbezorgen
credit_card
Betalen zoals u wilt
Vooraf, bij levering of achteraf
local_offer
Scherpste prijzen
Met de Gardia Laagste Prijs Garantie
Artikelomschrijving
Westwood douglas zadeldakschuur vrijbuiter, 400 x 400 cm, combinatie 4
SKU nummer: : WWZADVR400400C4

Geniet van het buitenleven onder uw eigen douglas zadeldakschuur! De zadeldakschuur biedt een beschutte plek in uw tuin, waar u het hele jaar door van uw tuin kunt genieten.

 

Omschrijving

De zadeldakschuur heeft een breedte van 400 cm en een diepte van 400 cm. De nokhoogte is 405.8 cm en de doorloophoogte is 224 cm. Het buitenverblijf heeft aan de voor- en achterzijde een overstek van 30 cm. De douglas zadeldakschuur kan eenvoudig worden opgebouwd middels de ingekeepte, voorbewerkte staanders, schoren, balken, spanten, boeilijsten en dakbeschot.

 

Constructie

Het buitenverblijf is vervaardigd van gedroogd en Lariks/Douglas waardoor het buitenverblijf onbehandeld een minimale levensduur heeft van circa 15 jaar. Lariks/Douglas heeft daarnaast door zijn vlamstructuur en rode kleur een warme en eigentijdse uitstraling. Met het uitdrogen wordt het hout steeds harder en onbehandeld zal het hout uiteindelijk een mooie natuurlijke grijze kleur krijgen. De douglas vrijbuiter is gemaakt van fijnbezaagd douglas hout, wat een robuuste uitstraling geeft en de houtstructuur tastbaar maakt. De staanders en ringbalken zijn kwartiers gezaagd, om de kans op scheurvorming te verkleinen. Om de Douglas kleur te behouden en vergrijzing te voorkomen kan gebruik gemaakt worden van een buitenbeits. Dit voorkomt niet alleen vergrijzing, maar verlengt ook de levensduur van de constructie. Behandel circa elke 5 jaar het Douglas hout met buitenbeits om de optimale kleur te behouden en levensduur te verlengen. Bij een zadeldakschuur is de fundering van groot belang, een goede fundering voorkomt verzakkingen en zorgt voor een langere levensduur van de constructie. De fundering kan bestaan uit een betonpoer, gestort beton, een vlonder op palen of een schroeffundering. Opsluitbanden of funderingsbalken voorkomen optrekkend vocht in de wanden en verlengen de levensduur van de overkapping.

Het dak is opgebouwd uit gedroogd en geschaafd douglas dakbeschot, douglas boeilijst en een douglas afdeklijst. Daarnaast is een dakpanplaten set optioneel verkrijgbaar. Deze set bestaat uit stalen dakpanplaten, stalen nokstuk, dakpanschroeven, tengels, panlatten, folie en spaanderplaatschroeven. Verder is er een dakgoot beschikbaar in pvc en zink.

 

Levering als bouwpakket

Het buitenverblijf bestaat uit een bouwpakket van voorbewerkte, gezaagde en ingekeepte onderdelen, waarbij een aantal onderdelen nog afgekort dienen te worden. Daarnaast leveren wij het buitenverblijf inclusief een duidelijke handleiding, waardoor het buitenverblijf eenvoudig en gemakkelijk te plaatsen is.

 

Combinatie 1

Combinatie 1 bestaat enkel uit de constructie en heeft verder geen wanden of berging. Dit buitenverblijf is ook verkrijgbaar met wanden en/ of een berging, zie hiervoor de andere combinaties.

 

Inhoud

 • 1 x Douglas zadeldakschuur vrijbuiter, 400 x 400 cm
 • 1 x Opbouwhandleiding
 • 1 x Bevestigingsmateriaal

 

Afmetingen

 • Funderingsmaat: 330 (B) x 406 (D) cm
 • Buitenmaat dak: 405 (B) x 460 (D) cm
 • Hoogte: 405.8 cm
 • Doorloophoogte: 224 cm

 

Specificaties constructie

 • Houtsoort: Fijnbezaagd Noord-Europees douglas
 • Bewerking: Onbehandeld
 • Douglas staanders: 15 x 15 cm
 • Douglas ringbalk: 15 x 15 cm
 • Douglas gordingen: 7 x 15 cm
 • Douglas schoren: 10 x 10 cm
 • Douglas boeiboorden: 2,8 x 19,5 cm
 • Douglas dakbeschot: 1,8 x 14,5 cm

 

Wil u de overkapping door ons laten plaatsen of heeft u vragen over deze overkapping? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag!

Specificaties
Algemeen
ID
63090
EAN
6094143435441
Houtsoort
Douglas
Verduurzaming
Onbehandeld
Type
Zadeldakschuur
Uitvoering
Zadeldak - Westwood Vrijbuiter
Afwerking
Geschaafd
Mogelijkheid tot maatwerk
Ja
Type bouwpakket
Voorbewerkt
Materiaal
Hout
Constructie verkrijgbaar in kleuren
Douglas kleur
Wanden verkrijgbaar in kleuren
Douglas gespoten
Dimensies & Maten
Diepte dak cm
460 cm
Breedte dak cm
405 cm
Breedte funderingsmaat cm
330 cm
Diepte funderingsmaat cm
406 cm
Blokhutten laten plaatsen?
Laat je blokhutten plaatsen door een professional

Wil u de blokhutten door ons laten plaatsen of heeft u vragen over deze blokhutten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag!

Neem contact op